-GENG BLOGGERS-

Iklan penaja

new design - dazh craft's

assalammualaikum.

baru-baru ni disebabkan terlalu sibuk dengan praktikum dan exam akhir sem, dah lama sy tak update design baru untuk felt craft. nasib baik cuti sem yang lalu sempat jugak sy jahit 2-3 jenis design. sebenanrnya jahit untuk diri sendiri, konon nak letak keychain kat fon n etc tapi bila tengok boleh dikomersialkan akhirnya jadilah antara beberapa produk baru daripada dazh craft's.






# boleh like page dazh craft's

hakciptaterpelihara- baby cradle

 assalamualaikum.
setelah bsusah payah menyiapkan semua tempahan semasa cuti sem selama 3 minggu aritu, ini antara hasilnya. baby cradle boy & girl.
dan baby cradle ini adalah originally 100% my own design. jadi tolonglah jangan tiru ye. cuci mata boleh :)

tempahan yang terdahulu ialah 40pcs. tapi customer dah repeat order nak another 130pcs baby cradle-pink. harap2 boleh siapkan lah. amenn.
Btw, design ni adalah salah satu produk daripada dazh craft's(my page) . boleh like page di sini