-GENG BLOGGERS-

Iklan penaja

donuts maniac

Big apple. salah satu jenama donut kegemaran aku. nak dikisahkan, makan satu tak cukup, makan keenam-enam, muak. tapi rasanya dan design nya memang selalu buat aku kempunan nak makan setiap masa. agree?
disebabkan salah satu desert (ke?) kegemaran aku sekarang adalah donut. jadi dengan berbekalkan sedikit inspirasi daripada big apple. maka terhasillah my own felt donut. hehe ( sorry,oh my english).

yang gambar diatas untuk diri sendiri. sudah selamat menjadi keychain hp dah pun. siapa-siapa yang berminat boleh pm atau place your order. tersedia sebagai pre-order. anda order, saya buat. boleh request 'perisa' kalau mahu. teehee.  hanya RM3 shj :)